Profesionální grilovací rošty, vyrobené z nerezového drátu - jsou ideální pro uzení uzenin, ryb, sýrů, klobásek a dalších produktů. Umístění výrobků na grilu zaručuje jejich stabilní umístění během celého procesu uzení. Oproti hákům má výhodu v tom, že nevzniká riziko utržení a spadnutí. Konstrukce roštů byla posílena.
Ocel odolná proti kyselinám
Určený pro 150l udírny
rošt φ 3 mm rám φ 4 mm
Rozměry (šířka x výška) 3980 mm x 280 mm
Profesionální grilovací rošty, vyrobené z nerezového drátu - jsou ideální pro uzení uzenin, ryb, sýrů, klobásek a dalších produktů. Umístění výrobků na grilu zaručuje jejich stabilní umístění během celého procesu uzení. Oproti hákům má výhodu v tom, že nevzniká riziko utržení a spadnutí.
Ocel odolná proti kyselinám
Určený pro 70l udírny
rošt φ 3 mm rám φ 4 mm
Rozměry (šířka x výška) 390 mm x 280 mm
Dubové štěpky
Nejvyšší kvality, zcela přírodní dubové štěpky. Potraviny uzené s jejich pomocí jsou nasyceny přitažlivou chutí s lehkým nahořklým a karamelovým zakončením. Dubové štěpky zabarví výrobky dohněda.
Štěpky značky Borniak představují nejvyšší kvalitu - jsou bez nečistot, mají správnou granulaci, příslušnou vlhkost a v důsledku vysokou kouřotvornost. Náš výrobek byl pečlivě vybrán a připraven z nejlepšího dřeva. Uzené výrobky připravené na našich štěpkách se vyznačují stabilní barvou a dokonalou, přírodní chutí.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Březové štěpky
Nejvyšší kvality, zcela přírodní březové štěpky. Zabarvují uzené výrobky na krásnou zlatavou barvu a způsobují, že získávají jemné a zároveň svůdné aroma.
Štěpky značky Borniak představují nejvyšší kvalitu - jsou bez nečistot, mají správnou granulaci, příslušnou vlhkost a v důsledku vysokou kouřotvornost. Náš výrobek byl pečlivě vybrán a připraven z nejlepšího dřeva. Uzené výrobky připravené na našich štěpkách se vyznačují stabilní barvou a dokonalou, přírodní chutí.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Olšové štěpky
Nejvyšší kvality, zcela přírodní olšové štěpky. Používané k uzení všech druhů mas a ryb. Zaručí krásnou barvu, od tmavě zlaté až po hnědou. Jejich výjimečné aroma proniká hluboko do pokrmů.
Štěpky značky Borniak představují nejvyšší kvalitu - jsou bez nečistot, mají správnou granulaci, příslušnou vlhkost a v důsledku vysokou kouřotvornost. Náš výrobek byl pečlivě vybrán a připraven z nejlepšího dřeva. Uzené výrobky připravené na našich štěpkách se vyznačují stabilní barvou a dokonalou, přírodní chutí.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Bukové štěpky
Nejvyšší kvality, zcela přírodní bukové štěpky. Používané ke každému druhu uzení. Nenahraditelné v případě vepřového, ryb a drůbeže. Zajišťují masu jasnou, zlatavou barvu. Ideální řešení pro začátečníky.
Štěpky značky Borniak představují nejvyšší kvalitu - jsou bez nečistot, mají správnou granulaci, příslušnou vlhkost a v důsledku vysokou kouřotvornost. Náš výrobek byl pečlivě vybrán a připraven z nejlepšího dřeva. Uzené výrobky připravené na našich štěpkách se vyznačují stabilní barvou a dokonalou, přírodní chutí.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Švestkové aroma je ideální pro zauzování ryb, drůbežího a vepřového masa.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Štěpka ze dřeva Hickory poskytuje masu exotické intenzivní aroma a plnou bohatou chuť uzených produktů. Maso získává hnědou barvu.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Štěpka ze dřeva jabloně přidají masu přirozenou uzenou sladkost, které výborně doladí ryby, mořské plody i drůbež
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Automatický otvírač ke skleníku - UNIVERZÁLNÍ
Automatický otvírač pro střešní okno - píst s pákou, kterým nahradíte manuální
otvírání. Píst funguje na bázi tepelné roztažnosti vosku a se zvyšující se teplotou
ve skleníku posunuje hýbe s pákou a otvírá okénko.
Otvírání lze seřídit v rozmezí teplot 16°C až 25°C. Otvírací výška 45cm, síla
otvírání cca 7kg.
Na zimu nutno vymontovat - chraňte před mrazem.
Informace:
Otvírač lze použít i pro další typy polykarbonátových skleníků se sedlovou střechou. Rozteč dírek stačí jednoduše převrtat, záruku na funkci pístu neztrácíte.
Hák je vybaven trojitou čepelí a distanční vložkou. Konstrukce háku zabraňuje uzavření ryb během uzení Díky tomu budou ryby rovnoměrně vyuzeny jak zvenčí, tak zevnitř.
Ocel odolná proti kyselinám délka 210mm Průměr drátu 3mm Počet lopatek 3
Hák je vybaven trojitou čepelí a distanční vložkou. Konstrukce háku zabraňuje uzavření ryb během uzení. Díky tomu budou ryby rovnoměrně vyuzeny jak zvenčí, tak zevnitř.
Ocel odolná proti kyselinám délka 210mm Průměr drátu 3mm Počet lopatek 3
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace